Tullac apo me flokë? Shkenca tregon kush janë më të mirë në...

Tullac apo me flokë? Shkenca tregon kush janë më të mirë në shtrat

479
0

 

Pyesni çdo njeri që tullac dhe ai është i gatshëm të paguajë çdo shumë që flokët e tij të kthehen!

 

Shumë burra tullacë ndoshta mendojnë se peta me shkëlqim i bën ata më pak seksi. Por shkencëtarët  sigurojnë që, në kundërshtim me mendimin popullor, burrat tullac janë më seksi se burrat me flokë.

 

Një studim i fundit shkencor zbuloi se burrat tullacë perceptohen të jenë më mashkullorë, dominues dhe më të fortë.

 

Prandaj, nëse jeni tullac, mos u shqetësoni; Pranojeni atë dhe rruani flokët!

 

Në përgjithësi, femrat i perceptojnë burrat me kokë të rruar më të sigurt.

 

Një shpjegim i saktë pse grate zgjedhin burra tullacë nuk ka, por ekzistojnë teori të ndryshme.

 

Një teori thotë se gratë që shikojnë fytyrën e një mashkulli zakonisht flokët janë të parat që shohin. Kur një mashkull nuk ka flokë, përqëndrimi shkon tek sytë dhe sytë janë një nga armët më të forta të meshkujve. Kontakti me sy mes femrës dhe mashkullit është më joshëse sesa vëmendja për flokët.

 

Është zbuluar se burrat tullacë janë seksi për këto arsye shtesë…

 

  • Ata janë konsistentë: Një burrë tullac thjesht mund të lahet dhe të shkojë, duke kursyer shumë kohë – ndryshe nga burrat me flokë, që përpiqen të ndryshojnë modelet e flokëve për t’u dukur më tërheqës dhe ndryshe nga një ditë në tjetrën.

 

  • Ata janë gjithmonë në trend: Ndryshe nga paruket, krehje dinake dhe implantet e flokëve dhe moda e flokëve që ndryshon çdo herë, tullacët nuk do dalin asnjëherë nga moda.

 

  • Ata pranojnë fatin e tyre

 

  • Ata janë më burrërorë: Burrat tullac mund të krijojnë burrëri dhe apel seksi, edhe kur ato sfidohen në mënyrë mendore!

 

  • Ata kanë dhëmbë të shkëlqyeshëm: Epo, mbase jo të gjithë burrat tullac kanë dhëmbë të shkëlqyeshëm, por për shkak se janë pa flokë, ka më shumë të ngjarë të vini re pasuritë e tjera të tyre. Sytë e thellë kafe, qerpikë të gjatë, buzëqeshje vrasëse etj…

 

  • Ata nuk rrinë gjatë në dush: Ndryshe nga burrat me flokë, tullacët nuk qëndrojnë në banjë gjatë.

 

  • Ata nuk i bllokojnë dushet me flokë të rrëzuar: Nëse jeton me një tullac nuk duhet të shqetësoheni për vrimat e zëna të dushit nga flokët e rrëzuara.