Tubimi para Shtëpisë së Bardhë Edhe “Vatra” nesër, kundër “Sorros”

Tubimi para Shtëpisë së Bardhë Edhe “Vatra” nesër, kundër “Sorros”

273
0

Dega e Vatrës në Michigan ka publikuar në rrjetet sociale deklaratën e saj të mëposhtme:

Deklarate

Dega e Vatres Michigan, eshte ftuar nga komuniteti Shqiptare dhe nga disa shoqata, per te marre pjese ne protesten paqsore para Shtepise te Bardhe ne Washington DC.? Protesta organizohet kete te diele me daten 7 Korrik 2019, ne oren 12 te mesdites, kunder rregjimit neo komunist, qe po instalohet ne Shqiperi, te cilet nuk po pyesin me, as per Kushtetute, as per president as per opozite dhe as per popull.

Dega e Vatres Michigan i ben thirrjes gjithe antareve te Vatres kudo qe ndodhen, ti bashkangjiten kesaj proteste kunder oligarkise dhe pushtetit krimit ne Shqiperi. Zoti i bekofte gjithe Shqiptaret kudo qe jane. Zoti i bekofte Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

 

Per Degen e Vatres Michigan

Kryetari Mondi Rakaj