Tre gratë më të mira, me të cilat të martoheni. Të gjithë...

Tre gratë më të mira, me të cilat të martoheni. Të gjithë gjunjëzohen para të tretës

579
0

Zodiaku ka qenë dhe është një pjesë e rëndësishme e shoqërisë. Nuk jeni të detyruar të besoni, mund ta bëni ose jo. Sidoqoftë dijeni se realiteti ndryshon në bazë të zgjedhjeve që ne bëjmë.

 

Këto janë tre shenjat ideale të grave që burrat duhet të martohen.

 

Gruaja e parë që duhet të martoheni është: AKREPI

 

 

Kjo është një grua që nuk ka frikë të shfaqë emocionet e saj. Për gruan e akrepit, lumturia e të tjerëve është gjëja më e rëndësishme dhe nuk ndalen para asgjëje, deri kur ata që duan janë të lumtur. Nëse jeni me fat që keni një grua të Akrepit në jetën tuaj, dijeni se do të bëjë gjithshka të mundshme, për t’u siguruar që jeni gjithmonë të lumtur.

 

E vetmja dobësi për këtë shenjë është ana e saj emocionale. Sidoqoftë, kjo gjë e vogël negative nuk është asgjë në krahasim me të gjitha cilësitë e tjera të mëdha që ka një grua e Akepit. Si për shembull, ato dinë të jenë shtëpiake dhe gra të dashura. Gratë e shenjës së Akrepit duan të kenë një shtëpi komode për të jetuar dhe ushqim të mirë për të ngrënë. Ju kurrë nuk do të duhet të shqetësoheni për ushqime të mërzitshme, nëse martoheni me një grua si kjo.

 

Kur është fjala për fëmijët, një grua e Akrepit do t’i vendosë të parët, sepse ato janë pasuritë e saj më të çmuara. Gruaja e Akrepit kërkon dashuri dhe ndershmëri tek partneri i jetës.

 

Gruaja e dytë për t’u martuar është: DASHI

 

 

Nëse po mendoni të martoheni me një grua të shenjës së Dashit, përgatituni për një përkushtim serioz. Kjo grua është tepër e vështirë dhe kokëfortë me një personalitet shumë të vendosur.

 

Mos harroni se gjithmonë do të duhet të punoni për t’i mbajtur gjërat interesante, sepse një grua e Dashit pret që ju të jeni mbështetës dhe i angazhuar.

 

Gruaja e shenjës së Dashit është një grua me këmbë në tokë dhe pret më të mirën nga ata rreth saj. Kjo është arsyeja pse janë shumë të suksesshme dhe do t’ju bëjnë një person të suksesshëm.

 

Si nënë, kjo grua është shumë e rreptë dhe pret përsosmëri nga fëmijët e saj.

 

Kur bëhet fjalë për një burrë, një grua e Dashit kërkon karakteristika të qëndrueshme që pasqyrojnë veten e saj: këmbënguljen, vendosmërinë dhe forcën.

 

Gruaja e tretë për t’u martuar është: LUANI

 

 

Gruaja e shenjës së Luanit është ajo që ka një gjuhë të dykuptimtë, nuk pranon një përgjigje të dhënë rastësisht apo të mirëqenë. Ajo ka një tendencë të jetë e vështirë dhe e drejtpërdrejtë, dhe ka nevojë për një njeri të fortë si partner. Kjo grua është tepër simpatike dhe natyra e saj e pavarur tërheq burra, si mizat.

 

Megjithëse ndonjëherë mund të jetë e vështirë për të patur dakordësi, kurrë nuk do të gjeni një partnere më besnike dhe më të përkushtuar sesa një grua e shenjës së Luanit. Ajo e di saktësisht se sa e pastër dhe e vërtetë duhet të jetë dashuria dhe do të bëjë çmos për t’ju trajtuar mirë.

 

Gjëja më e mirë për këtë grua është se ajo përdor forcën e saj për të luftuar ashpër me partnerin. Një grua e shenjës së Luanit do të bëjë gjithçka që është e nevojshme për të mbrojtur ata që i pëlqejnë.

 

Pa dyshim, kjo grua ka një zemër të madhe dhe një forcë të brendshme natyrore. Një grua e shenjës së Luanit do të kërkojë dikë që mund të përputhë forcën e saj me të tijën, por që do ta respektojë atë dhe të mos e përdorë.