Top çiftet shqiptare

Top çiftet shqiptare [video]

321
0

20160830222807175646Lidhjet, bashkimet dhe ndarjet e të famshmëve, janë cak i mediave rozë në gjithë botën dhe rrjedhimisht edhe në Kosovë, veçanërisht dekadën e fundit.

Kush janë më të përfolurit dihet tashmë, por “Express Summer” ju sjell një listë të çifteve që komentohen për lidhjet e shëndosha që kanë. Themi kështu bazuar në atë që është paraqitur deri më sot.

Nisim me ata që nga shumëkush konsiderohen simbol i dashurisë.

Shperndaje