Tirana dhe Durrësi do zbukurohen për festa, Rama: Të rikthehet jeta

Tirana dhe Durrësi do zbukurohen për festa, Rama: Të rikthehet jeta

180
0

Kryeministri Edi Rama në mbledhjen e qeverisë për situatën post tërmetit, kërkoi që Tirana dhe Durrësi të zbukurohen për festat e fundvitit.

Ai u shpreh se që këto qytete, të prekura rëndë nga tërmeti, të rikthehet jeta.

Edi Rama: “Tirana dhe Durrësi duhet të zbukurohen për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Duhet të rikthehet jeta. Të zbukurohen njësoj si qytetet e tjera.”