Test psikologjik: Ja çfarë zbulon mënyra se si e mbani stilolapsin për...

Test psikologjik: Ja çfarë zbulon mënyra se si e mbani stilolapsin për karakterin tuaj

77
0

Testet psikologjike janë një mënyrë e mirë për të mësuar më shumë për veten dhe për të kuptuar marrëdhëniet tona me të tjerët. Një nga këto teste është mbi mënyrën se si e mbani stilolapsin tuaj.

 

Ajo që duhet të bëni për të kuptuar se çfarë do të thotë për personalitetin tuaj, është të merrni një stilolaps ose një laps në duar tani dhe të shkruani diçka. Vini re mënyrën e saktë se si e mbani atë.

 

 

Stili i mbajtjes: Midis gishtit të madh, treguesit dhe gishtit të mesit

 

 

 

Nëse e mbani stilolapsin në këtë mënyrë, atëherë ekspertët arrijnë në përfundimin se ju keni një personalitet të dyfishtë. Nga njëra anë, jeni shumë kritikë ndaj njerëzve dhe nga ana tjetër, bëheni jashtëzakonisht të sjellshëm dhe bujarë me ta. Jeni të kënaqur me gjërat më të vogla por në të njëjtën kohë gjithçka mund t’ju mërzitë. Shpesh jeni të ndikuar nga perfeksionizmi juaj dhe nuk dëshironi të bëni kurrë gabime, ndërkohë që ju pëlqen gjithmonë të analizoni dhe të nxirrni përfundime arbitrare.

 

Stili i mbajtjes: Midis gishtit tregues dhe të mesit

 

 

Nëse e mbani në këtë mënyrë, ju pëlqen ta jetoni jetën në maksimum. Ju shijoni edhe gjërat më të thjeshta në jetë dhe falni dhe harroni lehtë. Ju argumentoni se jeta është shumë e shkurtër për t’u humbur dhe për t’u përqendruar në gjërat negative, kështu që lehtë bëheni një burim frymëzimi dhe admirimi. Ju nuk merrni asgjë me shumë pasion dhe përpiqeni të thjeshtoni gjithçka.

 

Stili i mbajtjes: Me gishtin e madh, duke mbuluar pjesën tjetër të gishtave

 

 

 

Nëse e mbani stilolapsin në këtë mënyrë, keni shumë ambicie dhe nuk i vendosni asnjë kufi ëndrrave tuaja. Shpesh i mbianalizoni situatat dhe stresoheni për gjithçka, ndërkohë që lëndoheni po aq lehtë. Ju jeni i besueshëm dhe ai person që do të jetë gjithmonë aty për familjen dhe miqtë e tyre.

 

Stili i mbajtjes: Midis gishtit të parafundit dhe gishtit të madh

 

 

 

Në këtë rast, ekspertët arrijnë në përfundimin se ju jeni një person mjaft misterioz, ju pëlqen procesi i të mësuarit dhe ju pëlqen të fitoni njohuri dhe përvoja të reja. Jeni ekstrovert dhe vëzhgoni gjithçka. Ju jeni shpirti i grupit dhe ju pëlqen të eksploroni vende të reja. Nuk ju pëlqen të zbuloni ndjenjat tuaja të vërteta sepse keni frikë se mos lëndoheni, por kjo ju çon në një shtypje të akumuluar.