“Tërmetet na tronditën edhe ne”, ambasada gjermane nxjerr foton me pasojat e...

“Tërmetet na tronditën edhe ne”, ambasada gjermane nxjerr foton me pasojat e lëkundjes së të shtunës

189
0

Fotografia që shihni më lart, i përket godinës së ambasadës gjermane në Tiranë dhe tregon pasojat e tërmetit të së shtunës që shkaktoi panik e tronditje tek qytetarët.

Me një lutje për gjithë shqiptarët të cilët janë lënduar ose shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar rëndë, ambasada shpreson që tronditja të kalojë sa më shpejt.

Postimi i Ambasades Gjermane ne Tiranë:

🇦🇱 Tërmetet e fundjavës na tronditën gjithashtu ne dhe ambasadën tonë. ⚠ Mendimet tona shkojnë tek gjithë shqiptaret dhe shqiptarët të cilët janë lënduar ose shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar rëndë. Shpresojmë që të gjithë ta kalojnë shpejt këtë tronditje dhe pasojat e tij.