Tërmet te Tirana, Halili pezullon të parin pas derbit

Tërmet te Tirana, Halili pezullon të parin pas derbit

205
0

Presidenti Halili kishte paralajmeruar se pas humbjes me Partizanin do te kishte “koka” turku. I pari qe e ka “shijuar” kete mase ka qene drejtori I Stadiumit “Selman Stermasi”, z  Ksenofon Haskocela, I cili deshtoi me parandalimin e banderolave te ndaluara si dhe  me lejimin e hapjeve te gropave perpara tifozerise se kuqe, per vendosjen e lendeve plasese..

Presidenti e ka pezulluar drejtorin, pasi ai drejtori ka patur dijeni per keto veprime si dhe per futjen naten te tifozerise bardh e blu per  rregullimin e koreografise.