Tërmet/ Shkundet  Korça, sërish panik tek qytetarët

Tërmet/ Shkundet  Korça, sërish panik tek qytetarët

153
0

Shkundet Korça, tërmeti vë sërish në panik qytetarët

Ende nuk dihet nëse ka të lënduar nga ky tërmet, ndërsa raportohet se qytetarët janë vënë në panik nga lëkundjet e forta. Gjithashtu janë shkaktuar disa dëme materiale, pasi muret e disa banesave të tjera janë plasaritur, kryesisht në fshatin Qafzezë të Kolonjës dhe Vidohove të Devollit.

Lëkundjet janë ndjerë edhe në qytete të tjera të vendit si dhe në Maqedoninë e Veriut dhe në Greqi.

Kujtojmë se disa muaj më parë tërmetet e njëpasnjëshme në Korçë shkaktuan shumë dëme materiale dhe disa shtëpi u shpallën të pabanueshme.