Televizioni gjerman ZDF, dokumentar për mafien shqiptare: Më të frikshmit në botë

Televizioni gjerman ZDF, dokumentar për mafien shqiptare: Më të frikshmit në botë

198
0

Televizioni i njohur gjerman, ZDF ka transmetuar një dokument për mafien shqiptare, të cilën televizioni e konsideron më të frikshmen në botë.

Mafia shqiptare është një nga organizatat kriminale më të frikshme në botë. Armët, trafiku njerëzor dhe droga janë ndër fushat e tyre fitimprurëse të biznesit”, shkruan televizioni.

12

Gazetari David Beriain ka ardhur në Shqipëri për të bërë një pasqyrë të strukturave të kësaj organizate kriminale – struktura që sipas ZDF-së, janë të rrënjosura fort në bindjet tradicionale dhe që ndjekin një kod të fortë nderi dhe hakmarrjeje.