“Të sigurova 20 mijë lekë. Mos u ndiej!”/ Zbulohen mesazhet e Tires...

“Të sigurova 20 mijë lekë. Mos u ndiej!”/ Zbulohen mesazhet e Tires me infermieren, ja porositë e saj për sanitaren që bënte kërdinë në spital

75
0

“Panorama” ka zbardhur dosjen e plotë hetimore në ngarkim të sanitares Tire Alldervishi në Spitalin Covid 2, ku sot u arrestuan edhe tri infermiere, Mira Bushi, Sheqerije Koçi Sidorela Çela, si dhe sanitarja Rukije Hoxha.

Në bisedat e mëposhtme Tire Alldervishi shkëmben mesazhe me infermieren Sidorela Çela, numrin e të cilës e ka regjistruat në telefon si “Sidorela Kat 3”.

 

Në një prej mesazheve infermierja i thotë Tires: “Të sigurova 20 mijë lekë” ndërsa e porosit: “Mos u ndjej me askënd”. Bisedat mbajnë datën 26 nëntor 2020.

 

Dyshohet se sanitarja Tire Alldervishi, e cila u bë e njohur pas publikimit të një skandali në televizion, nuk ka vepruar e vetme por ka bashkëpunuar me infermieret dhe sanitaret në një skemë korrupsioni dhe zhvatjeje ndaj pacientëve të Spitalit Covid 2.

 

BISEDA E TIRE ALLDERVISHIT ME SIDORELA ÇELËN

 

Tire Alldervishi: E pe mojsa me dha Nj 10

 

Sidorela Kat 3: Kur ta dha

 

Tire Alldervishi: Ma futi ke canta kortonit

 

Sidorela Kat 3: Mua sme dha

 

Sidorela Kat 3: Haha ika jam te tuneli me autobuz … vlsa pa ic

 

Ndërsa përmbajtja e një tjetër bisede të zhvilluar mes tyre në aplikacionin WhatsApp, që mban datën 30 shtator, është si më poshtë vijon:

 

Sidorela Kat 3: Tire

 

Sidorela Kat 3: Ca ben

 

Sidorela Kat 3: Tlutem ma bej hallall e me shko cik atje

 

Sidorela Kat 3: T sigurova 20 mi

 

Sidorela Kat 3: Mos u ndiej me askend

 

Sidorela Kat 3: Dhe vec 20 sa lek harxhove

 

Sidorela Kat 3: Mthuaj

 

Sidorela Kat 3: Dhe pyete sa e ka oksigjenin gezimi

 

Sidorela Kat 3: Tlutem

 

Tire Alldervishi: Nuk me ngretlf

 

Sidorela Kat 3: Ja ta mar un njeher

 

Tire Alldervishi: Nr vjollcec numer tjeter

 

BISEDA TË DATËS 2 TETOR 2020

 

Sidorela Kat 3: Vajte

 

Sidorela Kat 3: Atje

 

Tire Alldervishi: Ne Gzimi kishte vajtur te interesohet nje infemjere me emrin Edlira

 

Sidorela Kat 3: Ku je ti

 

Sidorela Kat 3: T t jap cik nr e goces s gzimit tia nxjeresh nkamer

 

Tire Alldervishi: Don Gzimi me fol me gruan

 

Sidorela Kat 3: Se mtha do i jap tires ndonje lek

 

Sidorela Kat 3: Ok

 

Sidorela Kat 3: Ja t t jap nr

 

Tire Alldervishi: You deleted this message

 

Sidorela Kat 3: Kush e ka kte

 

Sidorela Kat 3: Nr

 

Tire Alldervishi: Lidhu me kte numer

 

Sidorela Kat 3: Kam frik mos me hapin ndonje problem

 

Tire Alldervishi: Quhet Lume

 

Sidorela Kat 3: O tire prit t mar ntel

 

Tire Alldervishi: Jam mikesha Tited ti thot

 

5 tetor 2020

 

Sidorela Kat 3: Ferzi ymetllari

 

Sidorela Kat 3: Ma gjejcik

 

Sidorela Kat 3: Esht kushuriri I babit

 

Sidorela Kat 3: Esht nga alarupi

 

Sidorela Kat 3: E ma thuj si eshte dhe do takojm ata familjaret t pim lafe

 

Sidorela Kat 3: Kafe

 

Sidorela Kat 3: 😉

loading...