“Të reagojnë deputetet”/ Gratë naftëtare në ditën e 23 të grevës së...

“Të reagojnë deputetet”/ Gratë naftëtare në ditën e 23 të grevës së urisë: Nuk e dimë çfarë po bëhet

212
0

Grave e grave naftëtare në Ballsh ka hyrë në ditën e 23-të, ndërsa gjendja e tyre shëndetësore sa vjen dhe përkeqësohet. Ato presin një reagim nga kryeministri për të zgjidhur situatën ku ndodhen. Gratë kërkojnë pagat e prapambetura, të cilat thonë se i kanë fituar me drejtësi.  Ato kërkojnë një reagim edhe nga deputetet e Parlamentit.

“Nuk e dimë çfarë bëhet, kryeministri të reagojë. Zonjat parlamentare të reagojnë për këtë situatë”, janë shprehur gratë naftëtare.