Të gjithë të befasuar nga klubi i Mbappes për sezonin e ri

Të gjithë të befasuar nga klubi i Mbappes për sezonin e ri

185
0

Ndodh ajo që nuk e kishte pritur askush. Kylian Mbappe kërkohet nga shumë klube të mëdha evropiane. Për shërbimet e tij janë interesuar Real Madrid, Manchester United, Arsenal, City dhe Juventus, por ai tashmë ka marrë venimin përfundimtar. Sipas Le Parisien, Mbappe ka vendosur të qëndrojë edhe një vit në Monaco, ku mund të luajë rregullisht dhe të fitojë1 më shumë përvojë.