Të gjithë i hani, por a e dini si bëhet çokollata Snickers?...

Të gjithë i hani, por a e dini si bëhet çokollata Snickers? (Video)

307
0

A keni menduar ndonjëherë sesi bëhet një ndër çokollatat më të shitura në botë Snickers. Në një video të publikuar në Youtube, shpjegohet procedura e përpunimit të Snickers. Së pari, përpunohet shtresa me kikirikë ku përzihet për disa orë më lëngun e karamelit, më pas futet në frigoriferë për disa orë e më pas i vendosët shtresës së parë, e cila paraprakisht përpunohet më Kakao dhe qumësht. Pasi të largohet nga frigoriferi pritën në copëza të vogla dhe nisën më anë të makinerisë tek pjesa e fundit, ku edhe mbulohet e tëra me çokollatë. Në procedurën e fundit bëhet paketimi dhe vendosja e tyre nëpër kamionë për transport.  Për më shumë ju ftojmë ta shikoni videon: