Tags Posts tagged with "zhvillimin e bujqësisë e biznesit dhe jo interesat personale"

Tag: zhvillimin e bujqësisë e biznesit dhe jo interesat personale

Panariti në shtëpitë e pogradecarëve: LSI ka në qendër të vëmendjes...

Ministri i Bujqesisë Edmond Panariti, njëkohësisht kryesuesi në listën e LSI për Qarkun Korçë, zhvilloi takime me banorë, simpatizantë dhe biseda shtëpi për shtëpi,...