Tags Posts tagged with "ZHGENJEN DINAMO"

Tag: ZHGENJEN DINAMO

REZULTATET E KATEGORISË SË PARË, ZHGENJEN DINAMO

Në ditën e sotme është luajtur edhe java e katërt për Kategorinë e Parë, sa i përket dy grupeve A dhe B. Ajo që...