Tags Posts tagged with "Zhdukja e bletëve"

Tag: Zhdukja e bletëve

Zhdukja e bletëve, do të zhdukte gradualisht dhe të tërë faunën...

Thumbi i bletëve të lë shumë dhimbje nga pas, por nëse ato do të zhdukeshin, kjo do të dhimbte edhe më shumë. Instituti ‘Earthëatch’ së...