Tags Posts tagged with "ZGJOHUNI BASHKATDHETAR! (Mbresa nga dreka në Restorantin “La Fontana Della Citta” në Filadelfia)/ Nga Tajar Domi"

Tag: ZGJOHUNI BASHKATDHETAR! (Mbresa nga dreka në Restorantin “La Fontana Della Citta” në Filadelfia)/ Nga Tajar Domi

ZGJOHUNI BASHKATDHETAR! (Mbresa nga dreka në Restorantin “La Fontana Della Citta”...

Eshtë kjo thirrja që del nga zemra dhe shpirti i pjesëmarrësve në drekën e ofruar nga bashkë pronarët e restorantit “La Fontana Della Citta”...