Tags Posts tagged with "Zgjidh njërën pendë dhe zbulo çfarë thotë për ty"

Tag: Zgjidh njërën pendë dhe zbulo çfarë thotë për ty

Zgjidh njërën pendë dhe zbulo çfarë thotë për ty

Në psikologji, nënndërgjegjja është pjesë e ndërgjegjes që në fakt nuk është në vetëdijen kryesore. Fjala “nënndërgjegje” përfaqëson një version të vjetër të fjalës...