Tags Posts tagged with "Zgjedhjet presidenciale"

Tag: Zgjedhjet presidenciale

Zgjedhjet presidenciale, masa të larta sigurie  në Afganistan

Votimi në zgjedhjet presidenciale në Afganistan, po zhvillohet në mes të sigurisë së madhe dhe kërcënimeve nga kryengritësit. Dhjetëra mijëra forca afgane janë vendosur në...