Tags Posts tagged with "Zbulohet rastësisht kura kundër rënies dhe thinjëve të flokëve"

Tag: Zbulohet rastësisht kura kundër rënies dhe thinjëve të flokëve

Zbulohet rastësisht kura kundër rënies dhe thinjëve të flokëve

U zbulua rastësisht, por mund të jetë përgjigja për miliona lutje të meshkujve. Shkencëtarët janë shumë pranë zhvillimit të një kremi ose pomade për...