Tags Posts tagged with "Zbulohet foto e Kristjan Martinit (Sulaj)"

Tag: Zbulohet foto e Kristjan Martinit (Sulaj)

Zbulohet foto e Kristjan Martinit (Sulaj), vrasësit të Nard Polisë në...

27 vjeçari i cili ka përdorur dy mbiemra (Sulaj dhe Martini) është larguar drejt Malit të Zi ditën e vrasjes, ndërkohë që është shpallur...