Tags Posts tagged with "Zbardhet debati mes Arianit Çelës dhe Spiro Kolekës: Si bëheshin martesat e ‘shthurura’ në vitet ’70 për të fituar transferimin në Tiranë"

Tag: Zbardhet debati mes Arianit Çelës dhe Spiro Kolekës: Si bëheshin martesat e ‘shthurura’ në vitet ’70 për të fituar transferimin në Tiranë

Zbardhet debati mes Arianit Çelës dhe Spiro Kolekës: Si bëheshin martesat...

  Në thelb, ka ndryshuar vetëm fasada. Asgjë më shumë. Nga viti 1973, kur zbulojmë se shumica e martesave bëheshin me qëllime interesash, të tipit...