Tags Posts tagged with "Z. Hoyt Brian Yee"

Tag: Z. Hoyt Brian Yee

Z. Hoyt Brian Yee, ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë,...

I nderuar z. Ambasador Yee, A mund tju them sinqerisht se është ndoshta një nga ditët më shpresëplota kjo e sotmja për mua dhe shumë...