Tags Posts tagged with "Ylli Dervishi"

Tag: Ylli Dervishi

Histori e dhimbshme, Ylli Dervishi, 70 vjeçari që për çati ka...

Është 70 vjeç dhe jeton në qiell të hapur, pa shtëpi, pa një strehëz ku të fut kokën. Ushqehet me çfarë e ndimojnë njerëz...

Esksluzive/ Histori e dhimbshme, Ylli Dervishi, 70 vjeçari që për çati...

Është 70 vjeç dhe jeton në qiell të hapur, pa shtëpi, pa një strehëz ku të fut kokën. Ushqehet me çfarë e ndimojnë njerëz...