Tags Posts tagged with "Xheni dhe Benardi: Një histori si jona"

Tag: Xheni dhe Benardi: Një histori si jona

Xheni dhe Benardi: Një histori si jona

 Ishte një ditë e zakontë për numrin e jashtëzakonshëm të mesazheve në inbox-in e Revistës Class. Kur i hapëm, pamë që përmbajtja ishte pak...