Tags Posts tagged with "vret vetëm bakteret"

Tag: vret vetëm bakteret

Tek qumështi i gjirit gjendet një antibiotik natyral, vret vetëm bakteret

Tek qumështi i nënës është zbuluar një substancë antimikrobike, një lloj antibiotiku natyral, i cili mbron nga bakteret e rrezikshme dhe favorizon rritjen e...