Tags Posts tagged with "Vrau gruan"

Tag: Vrau gruan

Vrau gruan, prindërit mohojnë djalin: Nuk i shkojmë në gjyq. Halli...

Çlirim Shaholli bashkë me Adrianën dhe 6 fëmijët jetonin në kushte të mjerueshme siç tregojnë këto pamje. Ai i mori jetën fatalisht gruas së...