Tags Posts tagged with "Vogue shkruan për dasmën e nuses shqiptare që u mbajt në terminalin e Aeroportit JFK në NewYork"

Tag: Vogue shkruan për dasmën e nuses shqiptare që u mbajt në terminalin e Aeroportit JFK në NewYork

Vogue shkruan për dasmën e nuses shqiptare që u mbajt në...

Adriana Xhakli dhe Perry Petra-Wong u takuan në aeroport. Ka qenë vera e vitit 2012, kur Adriana po pushonte me një mik të Perryt....