Tags Posts tagged with "VIZITO SHEQISHTEN"

Tag: VIZITO SHEQISHTEN

VIZITO SHEQISHTEN, FSHATIN E 3 KISHAVE TË BUKURA/ Nga Antoneta Dhima

Vizitojeni Sheqishten, fshatin me 3 kisha të mrekullueshme, me natyrë fantastike, me njerëz punëtorë, me shtëpi të bukura e plot lule, fshatin mikëpritës dhe...