Tags Posts tagged with "Virgjëreshat dhe gjakmarrja në Shqipëri"

Tag: Virgjëreshat dhe gjakmarrja në Shqipëri

Virgjëreshat dhe gjakmarrja në Shqipëri, revoltohet studiuesi me median gjermane: Na...

Studiuesi Armand Plaka shprehet tejet i indinjuar me faktin që për të disatën herë, mediat e huaja i kushtojnë vëmendje Shqipërisë duke e trajtuar...