Tags Posts tagged with "Vipat në palester? Orinda Huta më e disiplinuara"

Tag: Vipat në palester? Orinda Huta më e disiplinuara

 Vipat në palester? Orinda Huta më e disiplinuara

“Palestra si stil jetesa”, ka ardhur ne vemëndje të publikut nga emisioni “Ditë e Re”. Të ftuarit Emond Stafa Instruktor dhe Migena Merdani ,...