Tags Posts tagged with "VIDEO/ Plot 117 vite"

Tag: VIDEO/ Plot 117 vite

VIDEO/ Plot 117 vite, i moshuari tregon sekretin e jetëgjatësisë

Sipas studiuesve, jetëgjatësia është jeta mesatare e pritshme në kushte ideale dhe kjo të fundit dallon nga një person në një tjetër. Disa mund...