Tags Posts tagged with "VIDEO/ Historia e pabesueshme e shqiptarit: I kaluan 11 vagona sipër"

Tag: VIDEO/ Historia e pabesueshme e shqiptarit: I kaluan 11 vagona sipër

VIDEO/ Historia e pabesueshme e shqiptarit: I kaluan 11 vagona sipër,...

Ai është Izet Onuzi, 48 vjeç, jeton në Tiranë dhe nuk e pëlqen kur e trajton si invalid! Kur dëgjon jetën e tij dhe...