Tags Posts tagged with "Video/ Fëmijët e Tiranës dhurata për moshatarët e tyre në zonat e prekura nga tërmeti"

Tag: Video/ Fëmijët e Tiranës dhurata për moshatarët e tyre në zonat e prekura nga tërmeti

Video/ Fëmijët e Tiranës dhurata për moshatarët e tyre në zonat...

  Dhuratat për Festat e fundvitit nuk do të mungojnë as për fëmijët e prekur nga tërmeti në zonat Durrës, Thumanë dhe Krujë. Kryetari i...