Tags Posts tagged with "Vettingu po ecën shpejt. Komisioni përfundon verifikimet"

Tag: Vettingu po ecën shpejt. Komisioni përfundon verifikimet

Vettingu po ecën shpejt. Komisioni përfundon verifikimet

Përzgjedhja e kandidatëve të vettingut, që kualifikohen për në fazën e votimit në dy komisionet e tjera, u bë pa transparencë dhe me dyer...