Tags Posts tagged with "Vetëm pas kësaj moshe"

Tag: Vetëm pas kësaj moshe

Vetëm pas kësaj moshe, fëmijët e kuptojnë rëndësinë e ‘detyrave të...

  Pas 25 vitesh studimesh dhe humlumtimesh mbi detyrat e shtëpisë, shkencëtari Harris Coopers doli në përfundimin se detyrat e shtëpisë ndikojnë negativisht në zhvillimin...