Tags Posts tagged with "vetëm karamelja mbahet në gojë"

Tag: vetëm karamelja mbahet në gojë

Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson, vetëm karamelja mbahet në gojë

Ndonëse është në fillimet e saj në muzikë, Eva Ndoja është një emër mjaft i populluar dhe i lakuar për audiencën shqiptare. Këngëtarja përflitet shpesh...