Tags Posts tagged with "Veshja e ditës"

Tag: Veshja e ditës

Veshja e ditës, cilën veçuam sot?

Ajo është një ndër fashion-blogere-t më të njohura në Shqipëri. Gjithmonë është mjaft e kuruar, dhe shfaqet në top formë në fotot e postuara...