Tags Posts tagged with "Venusi kaloi në shenjën e Dashit dhe të gjitha do të bëhen lëmsh"

Tag: Venusi kaloi në shenjën e Dashit dhe të gjitha do të bëhen lëmsh

Venusi kaloi në shenjën e Dashit dhe të gjitha do të...

Duke filluar nga mbrëmja e sotme, një tjetër planet do të zërë ‘’rrënjë’’ në shenjën e Dashit, për të sjellë më pas ndryshime madhore...