Tags Posts tagged with "Veliaj: Studentët veprime falas dhe kosto të reduktuar në banka; Ndihmesë për ekonomitë familjare"

Tag: Veliaj: Studentët veprime falas dhe kosto të reduktuar në banka; Ndihmesë për ekonomitë familjare

Marrëveshje me “Raiffeisen Bank”, Veliaj: Studentët veprime falas dhe kosto të...

Shtohet gama e shërbimeve dhe produkteve që studentët e pajisur me kartën studentore do të përfitojnë falas apo me tarifa të reduktuara. Krahas shërbimeve...