Tags Posts tagged with "‘Ujë"

Tag: ‘Ujë

Ujë, Mjaltë e Limon Esëll në Mëngjes Për Imunitet Të Fortë

Uji me limon është një nga mënyrat më të mira për të hidratuar organizmin dhe ofruar atij një dozë të fortë të vitaminës C....

‘Ujë,, punë dhe siguri’, vriten 40 protestues nga forcat qeveritare

Të tilla situate janë të shpeshta në Irak, por situate është përkeqësohet teksa ditën e djeshme 40 protestues u vranë nga forcat e milicisë...