Tags Posts tagged with "u përcoll sot në banesën e fundit"

Tag: u përcoll sot në banesën e fundit

Nderime për Adem Demaçin, u përcoll sot në banesën e fundit

Me nderime të larta shtetërore është varrosur të shtunën në Varrezat e Dëshmorëve në Prishtinë, veprimtari i njohur politik dhe aktivisti për të drejtat...