Tags Posts tagged with "U mbajtën peng nga Enveri"

Tag: U mbajtën peng nga Enveri

U mbajtën peng nga Enveri, aventura e tri vajzave gjermane që...

  Memorie.al publikon historinë e panjohur të tre vajzave gjermane, Elsa Koch, Irmgrand Tennius dhe Erna Schubert, sekretare dhe daktilografiste të Komandantit të Përgjithshëm gjerman...