Tags Posts tagged with "tubim elektoral me gratë në Elbasan"

Tag: tubim elektoral me gratë në Elbasan

PDIU, tubim elektoral me gratë në Elbasan

Forcimi i rolit të gruas dhe më shumë mbështetje nëpërmjet punësimit e politikave favorizuese, ishin disa nga premtimet që kandidatët e Partisë Drejtësi Integrim...