Tags Posts tagged with "Tryezë e Rrumbullakët: Bashkëjetesa fetare dhe kërcënimet ndaj saj"

Tag: Tryezë e Rrumbullakët: Bashkëjetesa fetare dhe kërcënimet ndaj saj

Tryezë e Rrumbullakët: Bashkëjetesa fetare dhe kërcënimet ndaj saj

Çështjet e bashkëjetesës dhe marrëdhënieve ndërfetare si dhe kërcënimet e radikalizmit dhe ekstremizmit ishin në qendër të një tryeze të rrumbullakët të organizuar në...