Tags Posts tagged with "Trumpi viziton Papën"

Tag: Trumpi viziton Papën

Trumpi viziton Papën, batutat mes tyre..

Hyni! Edhe Donald Trumpi është i mirëseardhur ne Vatikan. Mes Murit të Vajit në Jerusalem dhe samitit të NATO-s në Bruskel, Presidenti amerikan këtë...