Tags Posts tagged with "Trump e paraqet strategjinë për angazhim në Afganistan"

Tag: Trump e paraqet strategjinë për angazhim në Afganistan

Trump e paraqet strategjinë për angazhim në Afganistan

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, sot më vonë gjatë ditës pritet ta shpjegoj “rrugën përpara për angazhimin e Amerikës në Afganistan dhe...