Tags Posts tagged with "Trump denoncon gruan që e ka akuzuar atë për abuzim seksual"

Tag: Trump denoncon gruan që e ka akuzuar atë për abuzim seksual

Trump denoncon gruan që e ka akuzuar atë për abuzim seksual

Presidenti amerikan Donald Trump denoncoi të martën Rachel Crooks si dhe Washington Post-in për botimin e një artikulli që lidhet me akuza seksuale ndaj...