Tags Posts tagged with "Tronditja e Kadri Veselit dhe “tradhtia” ndaj Ramush Haradinajt"

Tag: Tronditja e Kadri Veselit dhe “tradhtia” ndaj Ramush Haradinajt

Tronditja e Kadri Veselit dhe “tradhtia” ndaj Ramush Haradinajt

Ramush Haradinaj dhe Kadri Veseli“Koalicioni PAN është sajesa më e shpifur që ka ndodhur ndonjëher딓Gjasat që Veseli ta tradhtojë Ramushin kanë qenë dhe janë....